top of page

Om oss

Gretland Reno AS er et firma som tilbyr å hente ditt avfall der hvor du befinner deg. Enten det er hjemme, på jobb eller på hytta. Dette gjelder både sporadisk henting og fast henting. 

Sammen finner vi den beste løsningen for deg eller din bedrift. Hos oss er det kundens behov og ønsker som står i fokus, og vi ønsker å gi deg som kunde best mulig service.

  • Vi kaster alle typer avfall

  • Rimelig og effektiv

  • Lett tilgjengelig kundeservice

  • Lang erfaring

Gretland Reno AS

Kampenesmosen 1

1739 Borgenhaugen

06:00 -21:00 (mandag til fredag)

08:00 - 18:00 (lørdag)

Døgnåpent (søndag)

Libeco Consulting AS.

Markedsføring, administrator og bygging av nettløsninger.

​​

Denne nettbutikkløsningen er laget av Libeco Consulting AS. Vi har svært gunstige priser for bygging av nettbutikker, web-aplikasjoner, booking og andre avanserte løsninger på nett. Vi er også gode på søkemotor-optimalisering, Google ADS-kampanjer, og avanserte Excel-beregninger. For oppstartselskaper er ofte kostnader til nettbutikker og lignende svært dyrt. Vi har god erfaring med oppstartselskaper, og har sett at det ofte er behov for å komme i gang uten de store kostnadene til nettløsninger. Vi tilbyr derfor gunstige betingelser uten utviklerkostnader og administratorkostnader, med en lav startpris på kr 10.000,- + en provisjon av salg i nettløsningen. Ta kontakt for en prat så kan vi se hva vi kan gjøre for dere. Alle våre samarbeidspartnere har hatt en god trafikkøkning og salgsutvikling fra nettstedene vi har laget.

Her er en liste over våre prosjekter.

www.bmgbestilling.com

www.gretlandreno.com

www.bergenbigbags.com

www.laksevaagved.com

www.sarpsborgcontainerutleie.com

www.containerutleiebergen.com

Libeco Consulting AS

Totlandsvegen 159

5226 Nesttun

Tlf: 41290900

libecoconsulting@gmail.com

bottom of page